Belváros: under construction

2009.04.26. 14:35

Na igen. Itt a tavasz, dagad a fasz, és persze hogy miértisne kezdjünk el építkezni, mert hogy az olyan baromira vicces dolog tud ám lenni, főleg hogyha április elején elkezdenek feltúrni egy addig kis kellemes utcát, hogy aztán majd csináljanak belőle valami sétálóutca jellegű kis trotyit. Persze drága jó önkormányzatunk hogy csináltatja? Lezárni az egész utcát, felszedni minden járdát, utat, padot, diákot, közteret, amit lehet, aztán a drága kis egyetemista meg próbáljon valamilyen útonmódon mégiscsak bejutni arra a galád egyetemre, merthát ugye miért is ne lehetne megközelíteni az épületet. Meglehet, főleg ha késésben vagy, és csak annyit látsz szünet utáni első nap, hogy a második világháború sztálingrádos jeleneteihez épp készítik a díszletet a belváros közepén; te meg nézel, mint Bambi a mosómacira, hogy merre is lehetne bemenni? De persze útjelző akármi van? Csak egy markoló, amit max az agrárjog tanszék hagy kint az épület előtt demonstrációnak.

Így menjek vizsgázni? Zaj, por, kosz egész úton? Na persze! Tudod te milyen drága volt az az öltöny? Még hogy porolják be?! Akkor viszem a praterorhoz a róma tanszékre, aztán kártérítést követelek, de minimum in integrum restitutio-ért fordulok hozzá!

Persze ez az állapot is fent fog állni egy jó darabig úgy érzem. Ezelőtt szétverték az Astoria-Kálvin-Fővámtér útszakaszt, elvileg felújították, leaszfaltoztak, erre mi van? Megint szedik fel, amit fel lehet, és majd megint aszfaltoznak. Há' na ne már! Ha ezen tapasztalataimból indulok ki, kb 5 évig senki nem is fog tudni bejutni az egyetemre, mert minek is. Jogászokból túlképzés van.

EGYETEM TÉR! ÉN ÍGY SZERETLEK!

A bejegyzés trackback címe:

https://buma.blog.hu/api/trackback/id/tr11085771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása